تلویزیون شهری در کارخانه جات
تلویزیون شهری، که به عنوان نمایشگر شهری یا بیلبورد ویدئویی نیز شناخته می شود، یک نمایشگر دیجیتال بزرگ است که در فضای باز نصب میشود. تلویزیون های شهری معمولاً در مکان های عمومی پر رفت و آمد مانند میادین، تقاطع ها و مراکز خرید یافت می شوند.
تلویزیون های شهری از تعدادی ماژول LED کوچک تشکیل شده اند که با هم برای ایجاد یک تصویر بزرگ ترکیب می شوند. تصاویر و ویدئوها را می توان روی تلویزیون های شهری پخش کرد و از آنها برای تبلیغات، اطلاع رسانی و سرگرمی استفاده می شود. در این مقاله کاربرد ها و نکاتی که باید در حین استفاده از تلویزیون شهری در کارخانه جات را بررسی میکنیم.
کاربردهای تلویزیون شهری در کارخانه جات
یکی از کاربرد های تلویزیون شهری در کارخانه جات اطلاع رسانی می باشد که اطلاعات مختلفی را برای افراد حاضر در کارخانه به نمایش میگذارد. برخی از این اطلاعات شامل: نمایش زمان، تاریخ، آب و هوا و اخبار، اطلاع رسانی در مورد رویدادها و تعطیلات، به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به ترافیک و حمل و نقل، نمایش اطلاعات مربوط به خطوط تولید، مانند سرعت تولید، کیفیت محصول و خرابی ها، نمایش معیارهای عملکرد در زمان واقعی و ارائه بازخورد به کارکنان می شود.
مهمترین کاربرد استفاده از این نوع تلویزیون در کارخانه جات بحث تبلیغ است. تلویزیون های شهری امکان تبلیغ محصولات یا خدماتی که کارخانه ارائه می دهد را دارا است که مزیت بسیار مهم و کاربردی در بحث اقتصاد کارخانه است. این تبلیغات موجب جذب مشتریان از طریق ارائه محصول و افزایش آگاهی عموم برای خرید است.
کاربرد دیگر مورد بررسی مبحث مانیتورینگ محصولات است که به مدیران خطوط تولید این امکان را میدهد تا بر خطوط تولید نظارت و عملکرد آنها را پایش کند.
کاربرد دیگر در مسیریابی و ارائه مسیرهای مهم موجود مانند خطوط تولید، اتاق های مدیریت، پارکینگ ها و. . . است که موجب سهولت رفت و آمد در کارخانه میشود.
تلویزیون های شهری در کارخانه ها می توانند ورود و خروج افراد یا محصولات تولیدی را پایش و کنترل کنند که در پایان باعث ارائه کامل و کاربردی به مسئولین و مدیران خط تولید می شود.
در بحث ایمنی، اینگونه از تلویزیون ها میتوانند خطرات یا نکات ایمنی ای که باید مورد توجه قرار بگیرد را به کارکنان گوش زد کنند. این کار میتواند به صورت ارائه اخطار یا آموزش های لازم برای پیشگری یا چگونگی رفع خطر هنگام به وجود آمدن مشکل باشد.
بهترین مکانهای نصب تلویزیون شهری در کارخانه جات
بهترین مکانهای نصب تلویزیونهای شهری در کارخانهها به عوامل مختلفی از جمله نوع کارخانه، تعداد کارکنان، و اهداف استفاده از این مدل تلویزیون ها بستگی دارد. با این حال، برخی از مکانهای مناسب برای نصب تلویزیونها در کارخانهها شامل ورودی کارخانه که برای نمایش اطلاعات مربوط به شرکت به کارکنان و بازدید کنندگان، نمایش پیام هایی مانند پیام خوش آمد گویی به کارکنان و بازدید کنندگان و تبلیغ محصولات وخدمات شرکت بکار میرود.
یکی دیگر از مکان های مورد استفاده تلویزیون شهری در محوطه کارخانه به منظور نمایش اطلاعات ایمنی و هشدارهای مربوط به خطرات، نمایش معیارهای عملکرد و KPIها به کارکنان و مدیران خط تولید و نمایش اطلاعیه های مهم و زمان بندی های ساعات کار کارخانه استفاده می شود.
جایگاه دیگری که از تلویزیون های شهری در کارخانه ها استفاده می شود سالن های کنفرانس است. کاربرد تلویزیون ها در این سالن ها شامل نمایش ارائه ها و جلسات آنلاین، پخش فیلم ها و آنها در خطوط تولید است که به دلیل نمایش دستورالعمل های کاری به کارکنان، نمایش اطلاعات مربوط به کیفیت محصول و نظارت بر فرآیند تولید استفاده می شود.
نکاتی برای انتخاب محل نصب تلویزیون شهری در کارخانه جات:
مخاطبان هدف: محل نصب تلویزیون های شهری باید با توجه به مخاطبان هدف انتخاب شود.
ترافیک: تلویزیون ها باید در محلی نصب شوند که ترافیک بالایی داشته باشد.
دید: مکان نصب باید به گونه ای باشد که به راحتی توسط کارکنان قابل مشاهده باشد.
نور: محل نصب باید به گونه ای باشد که نور خورشید یا نور مصنوعی بر روی صفحه نمایش تأثیر نگذارد.
امنیت: مکان نصب باید به گونه ای باشد که از آسیب دیدن آن در امان باشد.
صدا: تلویزیون ها باید در مکانی نصب شوند که صدای آنها مزاحمتی برای کارکنان ایجاد نکند.
نمونه خاص از نحوه استفاده از تلویزیون شهری در کارخانه جات :
• یک کارخانه تولیدی از تلویزیونهای شهری برای نمایش هشدارهای ایمنی در زمان واقعی در مورد خطرات بالقوه استفاده میکند. این موضوع کمک کرده است تا تعداد تصادفات در محل کار به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
• یک کارخانه فرآوری مواد غذایی از تلویزیونها برای برقراری ارتباط با کارکنان در مورد تغییرات در رویهها و مقررات جدید استفاده میکند. این امر کمک بزرگی کرده است تا اطمینان حاصل شود که کارکنان از آخرین اطلاعات آگاه هستند و به آنها کمک می کند تا از اشتباهات پرهزینه جلوگیری کنند.
• یک انبار از تلویزیونهای شهری برای نمایش معیارهای عملکرد در زمان واقعی به کارکنان استفاده میکند. این کمک کرده است تا بهره وری را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، زیرا کارکنان اکنون می توانند ببینند که چگونه عملکرد آنها با اهداف مقایسه می شود.
• یک کارخانه خودروسازی از تلویزیونهای شهری برای پخش موسیقی و نمایش محتوای سرگرمکننده برای کارکنان استفاده میکند. دلیل این امرکمک به افزایش روحیه کارکنان است تا آنها را شادتر و با انگیزه تر نگه دارد.
جمعبندی
تلویزیون های شهری می توانند ابزاری مفید برای کارخانه ها باشند. آنها می توانند برای موارد مختلفی از جمله افزایش ایمنی، بهبود ارتباطات، افزایش بهره وری، بالا بردن روحیه و اطلاع رسانی استفاده شوند. با این حال، قبل از نصب تلویزیون ها در کارخانه، باید مزایا و معایب آن را به دقت بررسی کرد.